erhvervs VINDUESPUDSNING. Vi er sikre på i kan jeres kram, vores erhvervs vinduespuder kan sit

Vores vinduespudser til erhverv har speciale i miljøvenlighed

Rene vinduer og rene interne glaspartier er med til at få vores kunders lokaler til at sende det bedst mulige signal udadtil. Vi rengøre alle slags vinduer og udfører arbejdet, når det passer ind I vores kunders tidsplan. Vi udfører også afrensning af vinduer samt højde og lift rengøring af jeres vinduer, ligemeget om det er I nordsjælland eller I københavn. Vi udfører vinduespudsning erhverv på abonnementsordning eller med faste intervaller som passer til vores kunders behov.
Ring på 70 20 40 12

Hvad vores kunder siger 

Mads Hedegaard, Charlottenlund Slot A/S

"De har udført service med omhu og grundighed og de har været fleksible i forhold til udførsel af vores opgaver"

Viebke & West Malerfirma A/S

“ Deres medarbejdere har været seriøse i deres fremtoning og har udført opgaverne til vores fulde tilfredshed på alle sager ”

UniPark A/S

“Vi har brugt deres medarbejdere til flere slags rengøringsopgaver og de har hver gang løst opgaverne til vores fulde tilfredshed.”

Brammer Advokater, Erik Waage

“Effektiv betjening og de har altid udført vores forespørgsler hurtigt og ordentligt”

Eksempler på Vinduespudsning erhverv

Vi udfører alle slags rengøringsopgaver med svanemærkede produkter
Trappevask i københavn. På faste aftaler eller på abonnement.
Miljø venligt

Abonnementsaftaler

Vi pudser alle vinduesfag i virksomheden med faste intervaller. Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter til alle opgaver.Miljø venligt

Lift og højderengøring

Vi udfører vinduespolering af etagebygninger med lift eller som højderengøring, vi overholder selvfølgelig alle gældende sikkerhedsregler og benytter kun erfarne medarbejdere. Denne service bliver tilbudt i københavn samt det meste af sjælland.

Vinduespolering I københavn. Vi udefører højderengøring
kontorrengøring i københavn. Vinduespolering på kontorer
Miljø venligt

Vinduespudsning erhverv

Vi udfører professionel erhvervs vinduespudsning og afrenser alle slags vinduer i københavn og på hele sjælland. Denne erhvervs viduespolering service bliver enten tilbudt under faste intervaller eller når behovet opstår.


Hvorfor Vælge Os

Tip: Vi har speciale i miljøvenlig erhvervsrengøring i københavn
Grundig Planlægning
Engageret Ledelse
Svanemærkede Produkter
Professionel Service
Passionerede medarbejdere

Grundig Planlægning

Vi har udviklet et planlægnings system der sikrer at alle opgaver udføres rettidigt. Dette system medvirker til at alle leverancer monitoreres og udføres præcist som aftalt.

Engageret Ledelse

Vi er som ledelse klar over at kvaliteten af vores daglige serviceleverancer afhænger af engagement og kvalitetskontrol. Vi er derfor altid synlige i den daglige drift.

Svanemærkede Produkter

Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter og det gør at vores medarbejdere får et sundere arbejdsmiljø og samtidigt skaber de et bedre indeklima for jeres erhvervslokaler.

Professionel Service

Vi står klar døgnet rundt til at yde en effektiv betjening. Vi har hos os stort fokus på at løse alle opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.

Passionerede medarbejdere

Vi har veluddannede og passionerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø, som er med til at skabe, en stor kundetilfredshed og langvarige relationer.
Gratis tilbud

Uforpligtende tilbud

Vi giver altid en konkurrencedygtig pris, samt et uforpligtende tilbud.
Ring på 70 20 40 12
Ring og få et uforpligtende tilbud
apartmentlaptop-phone