Kontorrengøring københavn - vi er din miljøbevidste rengørings partner

Vi leverer professionel kontorrengøring i københavn og omegn
Vi udfører konkurrencedygtig kontorrengøring I københavn af alle slags kontorer og virksomheder. Rengøringen tilpasses altid vores kunders behov. Vi har altid stort fokus på kontrol af kvaliteten på det arbejde vi dagligt udfører. Hos os leverer vi hver dag en professionel service, så vores kunder kan bruge tid på deres kerneforretning. Vi har både abonnementsaftaler og individuelle løsninger der kan skræddersys til jeres behov. Vi bruger kun svanemærkede produkter der sikrer hensynet til miljø og indeklima. Vores rengøringsfirma har hovedkontor I københavn, dog gør vi kontorrengøring på store dele af sjælland dagligt.
Ring på 70 20 40 12

Hvad vores kunder siger 

Mads Hedegaard, Charlottenlund Slot A/S

"De har udført service med omhu og grundighed og de har været fleksible i forhold til udførsel af vores opgaver"

Viebke & West Malerfirma A/S

“ Deres medarbejdere har været seriøse i deres fremtoning og har udført opgaverne til vores fulde tilfredshed på alle sager ”

UniPark A/S

“Vi har brugt deres medarbejdere til flere slags rengøringsopgaver og de har hver gang løst opgaverne til vores fulde tilfredshed.”

Brammer Advokater, Erik Waage

“Effektiv betjening og de har altid udført vores forespørgsler hurtigt og ordentligt”
Eksempler på Rengøring til erhverv
Vi udfører alle slags rengøringsopgaver med svanemærkede produkter
Slut rengøring i København
Miljø venligt

Gulvvask af kontoret

Hos vores kontorrengørings kunder, vasker vi altid alle gulve med svanemærkede produkter. Gulvvask skal udføres med omhu og vi har lang erfaring i at vælge de rigtige produkter til de forskellige gulvtyper. Inden gulvvasken støvsuger vi altid grundigt og med effektive støvsugere. Dette medvirker til et flot og præsentabelt kontor til jeres medarbejderer.


Miljø venligt

Rengøring af toiletfaciliteter

Vi udfører professionel rengøring af toiletfaciliteterne på jeres kontor og sikrer at alt er grundigt rengjort. Alle vores medarbejdere er veluddannede og præsentable som altid udfører deres job med fokus på kvaliteten i det udførte arbejde.


københavnserhvervsrengøring-erhvervsrengøring-køkken
Miljø venligt

Rengøring af Køkkenfaciliteter

Vi udfører rengøring af alle slags køkkenfaciliteter med svanemærkede produkter. Dette er med til at holde køkkenet rent på en miljøvenlig måde. Dette er med til at sikre jer, at i kan bevare jeres økologiske miljø profil. Rengøringen udføres med faste intervaller eller når behovet opstår.
Miljø venligt

Vinduespudsning på kontoret

Vi udfører effektiv vinduespudsning og afrensning af alle slags vinduer i en del af vores service "kontorrengøring københavn" Dette udføres med faste intervaller eller når behovet opstår. Vi tilbyder også højderengøring og vinduespolering fra lift. Er jeres kontor uden for københavn, skal i ikke bekymre jer, vi har dagligt kontorrengørings kunder uden for storkøbenhavn.
Erhvervsrengøring i københavn. Vinduespolering i erhvervslokaler
Erhvervsrengøring i københavn. Rensning af computer udstyr
Miljø venligt

Computer rensning

Vi udfører computer rensning dagligt hvor vi renser skærme, tastaturer samt printere og printerrum. Rensningen sikrer at vores kunders udstyr fungerer optimalt. Vidste du godt at tasteturet har flere bakterier end noget andet sted på dit kontor?
I en del af vores service "erhvervsrengøring københavn" kommer vi forbi og sørger for, at jeres IT udstyr ikke er den største bakterie bombe, hos jer.
Hvorfor Vælge Os
Tip: Vi har speciale i miljøvenlig erhvervsrengøring i københavn
Grundig Planlægning
Engageret Ledelse
Svanemærkede Produkter
Professionel Service
Passionerede medarbejdere

Grundig Planlægning

Vi har udviklet et planlægnings system der sikrer at alle opgaver udføres rettidigt. Dette system medvirker til at alle leverancer monitoreres og udføres præcist som aftalt.

Engageret Ledelse

Vi er som ledelse klar over at kvaliteten af vores daglige serviceleverancer afhænger af engagement og kvalitetskontrol. Vi er derfor altid synlige i den daglige drift.

Svanemærkede Produkter

Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter og det gør at vores medarbejdere får et sundere arbejdsmiljø og samtidigt skaber de et bedre indeklima for jeres erhvervslokaler.

Professionel Service

Vi står klar døgnet rundt til at yde en effektiv betjening. Vi har hos os stort fokus på at løse alle opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.

Passionerede medarbejdere

Vi har veluddannede og passionerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø, som er med til at skabe, en stor kundetilfredshed og langvarige relationer.
Gratis tilbud

Uforpligtende tilbud

Vi giver altid en konkurrencedygtig pris, samt et uforpligtende tilbud.
Ring på 70 20 40 12
apartment