Slutrengøring i københavn eller rengøring efter håndværkere?

Vi rengører nyetablerede eller renoverede lokaler og lejligheder

Vi har stor erfaring med rengøring efter håndværkere på byggepladser og decideret slutrengøring. Hos os forstår vi at samspillet mellem håndværkere og rengøringspersonale er rigtigt vigtigt for at opnå en gnidningsfri proces og et færdigt resultat til tiden. Vi stiller altid med den nødvendige arbejdsstyrke for at nå den givne tidsramme. Det er derfor muligt som bygherre eller entreprenør at opnå en mere overskuelig byggeplads eller et renere færdigt emne. Vi yder en sikker og fleksibel slutrengøring I københavn og på hele sjælland dagligt.
Ring på 70 20 40 12

Hvad vores kunder siger 

Mads Hedegaard, Charlottenlund Slot A/S

"De har udført service med omhu og grundighed og de har været fleksible i forhold til udførsel af vores opgaver"

Viebke & West Malerfirma A/S

“ Deres medarbejdere har været seriøse i deres fremtoning og har udført opgaverne til vores fulde tilfredshed på alle sager ”

UniPark A/S

“Vi har brugt deres medarbejdere til flere slags rengøringsopgaver og de har hver gang løst opgaverne til vores fulde tilfredshed.”

Brammer Advokater, Erik Waage

“Effektiv betjening og de har altid udført vores forespørgsler hurtigt og ordentligt”
Eksempler på rengøring efter håndværkere
Vi udfører alle slags rengøringsopgaver med svanemærkede produkter
Slut rengøring i København
Miljø venligt

Gulvvask

Slutrengøring af lejligheder eller et lokale er det sidste i byggefasen, derfor er der ofte en deadline som skal overholdes. Når vi går i gang med gulvvasken betyder det at lejligheden er i dens allersidste fase for at være klar til den nye ejer.
Gulvvasken bliver udført med omhu og vi har lang erfaring i at vælge de rigtige produkter til de mange gulvtyper. Før gulvvask støvsuges alle gulve grundigt, det er med til at sikre det bedste resultat af gulvvasken.
Miljø venligt

Rengøring af toiletfaciliteter

Vi udfører professionel rengøring af toiletfaciliteter og sikrer at alt er grundigt rengjort for byggestøv og snavs. Rengøringen udføres af erfarne medarbejdere med stort fokus på kvalitet og effektivitet.Slutrengøring i københavn. Rengøring på byggeplads
Miljø venligt

Byggeplads rengøring

Vi udfører vedligeholdelse af byggepladser ved at holde mængden af affald og støv samt vand i skak, derved er vi med til og sikre en god kvalitet på det udførte byggearbejde, fordi projektet dermed får bedre og renere arbejdsbetingelser for alle. Vi gør dagligt byggeplads rengøring i københavn og store dele af sjælland.
Miljø venligt

Rengøring af overflader

Vi rengører alle overflader for byggestøv grundigt og effektivt. Dette gør vi med afsæt i, at vores kunder skal kunne præsentere et helt rent projekt eller byggesag.
Hvorfor Vælge Os

Tip: Vi har speciale i miljøvenlig erhvervsrengøring i københavn
Grundig Planlægning
Engageret Ledelse
Svanemærkede Produkter
Professionel Service
Passionerede medarbejdere

Grundig Planlægning

Vi har udviklet et planlægnings system der sikrer at alle opgaver udføres rettidigt. Dette system medvirker til at alle leverancer monitoreres og udføres præcist som aftalt.

Engageret Ledelse

Vi er som ledelse klar over at kvaliteten af vores daglige serviceleverancer afhænger af engagement og kvalitetskontrol. Vi er derfor altid synlige i den daglige drift.

Svanemærkede Produkter

Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter og det gør at vores medarbejdere får et sundere arbejdsmiljø og samtidigt skaber de et bedre indeklima for jeres erhvervslokaler.

Professionel Service

Vi står klar døgnet rundt til at yde en effektiv betjening. Vi har hos os stort fokus på at løse alle opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.

Passionerede medarbejdere

Vi har veluddannede og passionerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø, som er med til at skabe, en stor kundetilfredshed og langvarige relationer.
Gratis tilbud

Uforpligtende tilbud

Vi giver altid en konkurrencedygtig pris, samt et uforpligtende tilbud.
Ring på 70 20 40 12
Ring og få et uforpligtende tilbud
apartmentlaptop-phone