Er Ejendomsservice i københavn med til at bevare tilfredse lejere i 2023?

Miljøvenlig ejendomsservice er med til at holde jeres lejere glade året rundt
Vi udfører ejendomsservice I København og over hele Sjælland både på abonnementsordning og med faste intervaller eller når behovet opstår akut. Vi har stor erfaring indenfor servicering af ejendomme og ved derfor at et af de vigtigste parametre for vores kunder, er tilfredse lejere. Derfor tilbyder vi både servicering af selve ejendommen samt den eventuelle daglige kontakt til lejerne. I et akut opstået situation I ejendommen har du mulighed for at ringe til vores akuttelefon, vi sørger hurtigst muligt for at problemet bliver løst.
Ring på 70 20 40 12

Hvad vores kunder siger 

Mads Hedegaard, Charlottenlund Slot A/S

"De har udført service med omhu og grundighed og de har været fleksible i forhold til udførsel af vores opgaver"

Viebke & West Malerfirma A/S

“ Deres medarbejdere har været seriøse i deres fremtoning og har udført opgaverne til vores fulde tilfredshed på alle sager ”

UniPark A/S

“Vi har brugt deres medarbejdere til flere slags rengøringsopgaver og de har hver gang løst opgaverne til vores fulde tilfredshed.”

Brammer Advokater, Erik Waage

“Effektiv betjening og de har altid udført vores forespørgsler hurtigt og ordentligt”

Eksempler på Ejendomsservice i københavn

Vi udfører alle slags rengøringsopgaver med svanemærkede produkter
Trappevask i københavn. På abonnementsaftale eller når der er brug for det
Miljø venligt

Trappevask

Grundig rengøring af alle slags trapper med svanemærkede produkter. Rengøring af alle slags trapper udføres på abonnementsordning eller med faste intervaller. Vi foretager en grundig kontrol af vores udførte opgaver i din ejendom som er med til og sikre at kunderne oplever at få den ejendomsservice de betaler for.


Miljø venligt

Grøn Vedligehold

Vi servicerer alle slags udeområder året rundt og sørger for at der er pænt og rent ved jeres virksomhed eller ejendom. I en del af vores "ejendomsservice i københavn" pakke, yder vi også vinterservice og sørger for saltning og sikre gangarealer for jeres lejere.

Ejendomsservice i København. Grøn vedligeholdelse af ejendommen
Ejendomsservice i københavn. Vi har en akuttelefon
Miljø venligt

Akut Telefon

Vi har selvfølgelig en akuttelefon i tilfælde af et akut opstået problem i ejendommen. Vi rekvirer de nødvendige håndværkere og sørger for at problemet bliver udbedret til den ”rigtige pris”.


Miljø venligt

Vinduespudsning

Vi udfører effektiv erhvervs vinduespudsning og afrensning af alle slags vinduer i københavn og på hele sjælland. Dette udføres med faste intervaller eller når behovet opstår. Vi tilbyder også højderengøring og vinduespolering fra lift. Vores højde viduespudsnings service til erhverv, bliver selvfølgelig også tilbudt udenfor københavn.
Erhvervsrengøring i københavn. Vinduespolering i erhvervslokaler

Hvorfor Vælge Os

Tip: Vi har dygtiggjort os i miljøvenlig ejendomsservice i københavn
Grundig Planlægning
Engageret Ledelse
Svanemærkede Produkter
Professionel Service
Passionerede medarbejdere
Grundig Planlægning
Vi har udviklet et planlægnings system der sikrer at alle opgaver udføres rettidigt. Dette system medvirker til at alle leverancer monitoreres og udføres præcist som aftalt.
Engageret Ledelse
Vi er som ledelse klar over at kvaliteten af vores daglige serviceleverancer afhænger af engagement og kvalitetskontrol. Vi er derfor altid synlige i den daglige drift.
Svanemærkede Produkter
Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter og det gør at vores medarbejdere får et sundere arbejdsmiljø og samtidigt skaber de et bedre indeklima for jeres erhvervslokaler.
Professionel Service
Vi står klar døgnet rundt til at yde en effektiv betjening. Vi har hos os stort fokus på at løse alle opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.
Passionerede medarbejdere
Vi har veluddannede og passionerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø, som er med til at skabe, en stor kundetilfredshed og langvarige relationer.
Gratis tilbud

Uforpligtende tilbud

Vi giver altid en konkurrencedygtig pris, samt et uforpligtende tilbud.
Ring på 70 20 40 12
Ring og få et uforpligtende tilbud
laptop-phone