med Trappevask i københavn kan du nu se på fra sidelinjen imens vi ordner alt det våde

Miljøvenlig rengøring af trappeopgang

Vi udfører grundig trappevask hvilket giver vores kunder rene trappeopgange og forlænger belægningens levetid, dette medvirker til lavere omkostninger til udskiftning af belægning I ejendommens levetid. Vi har en grundig kontrol af vores udførte opgaver, som er med til at sikre kunderne oplever den fulde service de betaler for. Det er vigtigt for os at bruge de samme medarbejdere til netop denne slags opgaver fordi de dermed kender opgaven indgående og for at skabe en kontinuitet I det udførte arbejde. Vores miljøvenlige trappevask er med til at jeres trappeopgange er præsentable for jeres beboer. Vi er til dagligt ude på forskellige trappeopgange I københavn og storkøbenhavn.
Ring på 70 20 40 12

Hvad vores kunder siger 

Mads Hedegaard, Charlottenlund Slot A/S

"De har udført service med omhu og grundighed og de har været fleksible i forhold til udførsel af vores opgaver"

Viebke & West Malerfirma A/S

“ Deres medarbejdere har været seriøse i deres fremtoning og har udført opgaverne til vores fulde tilfredshed på alle sager ”

UniPark A/S

“Vi har brugt deres medarbejdere til flere slags rengøringsopgaver og de har hver gang løst opgaverne til vores fulde tilfredshed.”

Brammer Advokater, Erik Waage

“Effektiv betjening og de har altid udført vores forespørgsler hurtigt og ordentligt”

Eksempler på trappevask i københavn

Vi udfører alle slags rengøringsopgaver med svanemærkede produkter
Ejendomsservice i København. Trappevask af trapperne i ejendommen
Miljø venligt

Rengøring af trappeopgang

Grundig trappevask af alle slags trapper med svanemærkede produkter. Rengøring af alle slags trappeopgange udføres på abonnementsordning eller med faste intervaller. Vi foretager en grundig kontrol af vores udførte opgaver som er med til og sikre at kunderne oplever at få den service de betaler for.


Miljø venligt

Abonnementsordning

Vi udfører også trappevask i københavn på abonnementsordning, hvor vi giver et tilbud på rengøringen af trappeopgangen med faste intervaller. Vi giver en attraktiv pris som afhænger af frekvensen på trappevasken og om hvor vidt der tegnes en måneds eller årsaftale.

Trappevask i københavn. På faste aftaler eller på abonnement.
kontorrengøring i københavn. Vinduespolering på kontorer
Miljø venligt

Vinduespolering

Den gennemsnitlige trappeopgang har 5 vinduer hvis man tæller døren med. Vi udfører derfor også effektiv vinduespudsning og afrensning af alle slags vinduer på jeres trappeopgang. Dette udføres med faste intervaller eller når behovet opstår. Vi tilbyder også højderengøring og vinduespolering fra lift. Denne service bliver tilbudt i københavn og store dele af sjælland.

Hvorfor Vælge Os

Tip: Vi har speciale i miljøvenlig erhvervsrengøring i københavn
Grundig Planlægning
Engageret Ledelse
Svanemærkede Produkter
Professionel Service
Passionerede medarbejdere

Grundig Planlægning

Vi har udviklet et planlægnings system der sikrer at alle opgaver udføres rettidigt. Dette system medvirker til at alle leverancer monitoreres og udføres præcist som aftalt.

Engageret Ledelse

Vi er som ledelse klar over at kvaliteten af vores daglige serviceleverancer afhænger af engagement og kvalitetskontrol. Vi er derfor altid synlige i den daglige drift.

Svanemærkede Produkter

Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter og det gør at vores medarbejdere får et sundere arbejdsmiljø og samtidigt skaber de et bedre indeklima for jeres erhvervslokaler.

Professionel Service

Vi står klar døgnet rundt til at yde en effektiv betjening. Vi har hos os stort fokus på at løse alle opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.

Passionerede medarbejdere

Vi har veluddannede og passionerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø, som er med til at skabe, en stor kundetilfredshed og langvarige relationer.
Gratis tilbud

Uforpligtende tilbud

Vi giver altid en konkurrencedygtig pris, samt et uforpligtende tilbud.
Ring på 70 20 40 12
Ring og få et uforpligtende tilbud
apartmentlaptop-phone