Erhvervsrengøring i københavn . Er 2020 det miljøvenlige år?

Vores øko rengøringsfirma specialiserer sig I rengøring til erhverv

Vi serviceerer dagligt institutioner og virkomheder og over hele sjælland. Her udfører vi professionel erhvervsrengøring med svanemærkede produkter. Vi sørger for rene miljøvenlige erhvervs lokaler samtidigt med at vores medarbejdere har et godt arbejdsmiljø. Vi fokuserer på kvaliteten af vores udførte opgaver samt på den åbne dialog med vores kunder. Vi er fleksible og vi tilpasser os altid efter kundernes behov for rengøring til erhverv på alle tider af døgnet. Vi efterlever servicenormen udarbejdet af dansk industri.
Ring på 70 20 40 12

Hvad vores kunder siger 

Mads Hedegaard, Charlottenlund Slot A/S

"De har udført service med omhu og grundighed og de har været fleksible i forhold til udførsel af vores opgaver"

Viebke & West Malerfirma A/S

“ Deres medarbejdere har været seriøse i deres fremtoning og har udført opgaverne til vores fulde tilfredshed på alle sager ”

UniPark A/S

“Vi har brugt deres medarbejdere til flere slags rengøringsopgaver og de har hver gang løst opgaverne til vores fulde tilfredshed.”

Brammer Advokater, Erik Waage

“Effektiv betjening og de har altid udført vores forespørgsler hurtigt og ordentligt”
Eksempler på Rengøring til erhverv
Vi udfører alle slags rengøringsopgaver med svanemærkede produkter
Slut rengøring i København
Miljø venligt

Gulvvask

Hos vores erhvervsrengørings kunder, vasker vi gulvet med svanemærkede produkter. Gulvvasken bliver udført med omhu og vi har lang erfaring i at vælge de rigtige produkter til de mange gulvtyper. Inden gulvvasken støvsuger vi altid grundigt og med effektive støvsugere, så vi sikre os at dit rengørings behov bliver løst med det bedste mulige resultat. Det sikrer dig at du kan vise dine erhvervslokaler op med endnu mere stolthed.
Miljø venligt

Rengøring af toiletfaciliteter

Vi udfører professionel rengøring af erhvervs toiletfaciliteter og sikrer at alt er grundigt rengjort. Alle vores medarbejdere er veluddannede og præsentable som altid udfører deres job med fokus på kvaliteten i det udførte arbejde. Vi går ikke på komprimis med miljøet, derfor bruger vi udelukkende svanemærkede produkter af rengøring til erhverv i københavn og omegn.
københavnserhvervsrengøring-erhvervsrengøring-køkken
Miljø venligt

Rengøring af Køkkenfaciliteter

Vi udfører rengøring af alle slags køkkenfaciliteter med svanemærkede produkter. Dette er med til at holde køkkenet rent på en miljøvenlig måde. Dette er med til at sikre jer, at i kan bevare jeres økologiske miljø profil. Rengøringen udføres med faste intervaller eller når behovet opstår.
Miljø venligt

Vinduespudsning

Vi udfører effektiv erhvervs vinduespudsning og afrensning af alle slags vinduer i københavn og på hele sjælland. Dette udføres med faste intervaller eller når behovet opstår. Vi tilbyder også højderengøring og vinduespolering fra lift. Vores højde viduespudsnings service til erhverv, bliver selvfølgelig også tilbudt udenfor københavn.
Erhvervsrengøring i københavn. Vinduespolering i erhvervslokaler
Erhvervsrengøring i københavn. Rensning af computer udstyr
Miljø venligt

Computer rensning

Vi udfører computer rensning dagligt hvor vi renser skærme, tastaturer samt printere og printerrum. Rensningen sikrer at vores kunders udstyr fungerer optimalt. Vidste du godt at tasteturet har flere bakterier end noget andet sted på dit kontor?
I en del af vores service "erhvervsrengøring københavn" kommer vi forbi og sørger for, at jeres IT udstyr ikke er den største bakterie bombe, hos jer.

Hvorfor Vælge Os

Tip: Vi har speciale i miljøvenlig erhvervsrengøring i københavn
Grundig Planlægning
Engageret Ledelse
Svanemærkede Produkter
Professionel Service
Passionerede medarbejdere
Grundig Planlægning
Vi har udviklet et planlægnings system der sikrer at alle opgaver udføres rettidigt. Dette system medvirker til at alle leverancer monitoreres og udføres præcist som aftalt.
Engageret Ledelse
Vi er som ledelse klar over at kvaliteten af vores daglige serviceleverancer afhænger af engagement og kvalitetskontrol. Vi er derfor altid synlige i den daglige drift.
Svanemærkede Produkter
Vi benytter udelukkende svanemærkede produkter og det gør at vores medarbejdere får et sundere arbejdsmiljø og samtidigt skaber de et bedre indeklima for jeres erhvervslokaler.
Professionel Service
Vi står klar døgnet rundt til at yde en effektiv betjening. Vi har hos os stort fokus på at løse alle opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.
Passionerede medarbejdere
Vi har veluddannede og passionerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø, som er med til at skabe, en stor kundetilfredshed og langvarige relationer.
Gratis tilbud
Uforpligtende tilbud
Vi giver altid en konkurrencedygtig pris, samt et uforpligtende tilbud.
Ring på 70 20 40 12
apartmentlaptop-phone